Jump to content


Thread displayNow an outline?


  • Please log in to reply
11 replies to this topic

#1 Amy Reusch

Amy Reusch

    Platinum Circle

  • Senior Member
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1,768 posts

Posted 11 February 2008 - 08:19 PM

Perhaps this problem isn't boardwide, but as of today suddenly threads aren't displaying in their old manner for me.

Instead of the topic being followed by all the replies until a new page is necessary, every reply is now only accessible through some sort of links outline. It's extremely cumbersome and makes following the discussion or backing out to the forum level quite a chore.

Is there a way I can adjust my personal settings to get threads to display as they always have in the past? Or is this some sort of transitional state like the Apache thing that will clear up in a few days?

#2 Leigh Witchel

Leigh Witchel

    Editorial Advisor

  • Editorial Advisor
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3,466 posts

Posted 11 February 2008 - 08:24 PM

http://ballettalk.in...p...st&p=207946 should fix this.

#3 Mel Johnson

Mel Johnson

    Diamonds Circle

  • Moderators
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 5,311 posts

Posted 11 February 2008 - 08:30 PM

See especially Leigh's post #30 on that thread.

#4 Helene

Helene

    Administrator

  • Administrators
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 11,192 posts

Posted 11 February 2008 - 08:55 PM

The short answer is:

1. Click the "Options" box towards the top of the page.

2. Under Display Modes click "Switch to Standard."

#5 Amy Reusch

Amy Reusch

    Platinum Circle

  • Senior Member
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1,768 posts

Posted 12 February 2008 - 07:47 AM

Phwew! Thank you! Thanks Mel for the post number (which doesn't show up in outline mode but at least I could count about 30 items down and hunt) and Helene for the short answer..It took me a while to find "options"... I kept looking at all the menu items on the Balletalk banner.... but it's in the top right hand corner the thread "box". (Added in case anyone else finds themselves in the same predicament). I wonder why it switched on me. Anyway, a big thank you!

And Happy Lincoln's Birthday!

#6 Helene

Helene

    Administrator

  • Administrators
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 11,192 posts

Posted 12 February 2008 - 08:13 AM

It usually happens to me when I use the "Options" menu (box) to subscribe to a thread and click the wrong value.

#7 papeetepatrick

papeetepatrick

    Sapphire Circle

  • Inactive Member
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2,486 posts

Posted 12 February 2008 - 09:53 AM

I, too, appreciate this, and didn't know I could go back to Standard. The outline way is ungainly in several ways, including the way it re-schedules posts when new ones interacts with them in some way (and these are mostly unnecessary re-arrangements, even if they do 'make sense'--it's just most people don't need that kind of spoonfeeding to navigate a simple thread, and would prefer to make their own decisions on what they want to juxtapose). I've been irritated by this for some weeks, and am so glad you asked Amy.

#8 cubanmiamiboy

cubanmiamiboy

    Diamonds Circle

  • Senior Member
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 5,243 posts

Posted 12 February 2008 - 08:11 PM

I, too, appreciate this, and didn't know I could go back to Standard. The outline way is ungainly in several ways, including the way it re-schedules posts when new ones interacts with them in some way (and these are mostly unnecessary re-arrangements, even if they do 'make sense'--it's just most people don't need that kind of spoonfeeding to navigate a simple thread, and would prefer to make their own decisions on what they want to juxtapose). I've been irritated by this for some weeks, and am so glad you asked Amy.

Time to confess papeetepatrick...i too was several weeks thinking that it was a new format adopted by the board and having a hard time following discussions.. (Oops...!! :clapping: )

#9 Mel Johnson

Mel Johnson

    Diamonds Circle

  • Moderators
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 5,311 posts

Posted 12 February 2008 - 08:28 PM

If you access the board via Google, it may select "outline" option as default.

#10 Amy Reusch

Amy Reusch

    Platinum Circle

  • Senior Member
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1,768 posts

Posted 13 February 2008 - 09:24 PM

I don't recall making any adjustments or subscribing to any threads... just one day it happened, all the threads were in outline format...

Would I know if I had accessed Ballettalk through Google? I have the site favorited and don't go through Google to get here. It's not transparent is it? Would it have happened if I searched Google for something else and followed a link to Ballettalk (not an unusual occurence), would it then reset Ballettalk for any other time I accessed it?

Curious situation. I'll experiment a bit.

#11 carbro

carbro

    Late Board Registrar

  • Rest in Peace
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 6,361 posts

Posted 13 February 2008 - 09:54 PM

It depends. Check the URL in your Favorites link.

I just tried coming in via Google and found the outline format. I clicked from the topic page to the home page and then to a new topic, got outline. I closed the window. Then I opened a new window directly to BT and got standard.

Apparently there are two URLs which behave differently. If you have been viewing in outline form, close the window and enter http://ballettalk.invisionzone.com/ you get one, if you enter http://ballettalk.in...dex.php?act=idx , you get the other, but I lost track just now of which is which.

#12 bart

bart

    Diamonds Circle

  • Board Moderator
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 7,320 posts

Posted 14 February 2008 - 09:04 AM

I'm late to this discussion. But I'm one who accesses BT through Google and also had the switch to outline format. I did the adjustment and so did not think of why it had actually occured.


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users


Help support Ballet Alert! and Ballet Talk for Dancers year round by using this search box for your amazon.com purchases (adblockers may block display):