Jump to content


Not Able to Open Attachments


  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 vrsfanatic

vrsfanatic

    Silver Circle

  • Senior Member
  • PipPipPipPipPip
  • 671 posts

Posted 17 November 2007 - 01:41 PM

[Admin Note: This issue originally was raised on this thread.]

I cannot get the attachment to open! Any advice. :thumbsup:

#2 Helene

Helene

    Administrator

  • Administrators
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 10,995 posts

Posted 17 November 2007 - 02:12 PM

I'm using Internet Explorer 7, and I didn't have a problem opening this wonderful photograph. I also tried with Firefox (for Windows) 2.0.0.4, and it also worked.

What browser are you using?

#3 aurora

aurora

    Silver Circle

  • Senior Member
  • PipPipPipPipPip
  • 666 posts

Posted 17 November 2007 - 03:19 PM

I'm using Internet Explorer 7, and I didn't have a problem opening this wonderful photograph. I also tried with Firefox (for Windows) 2.0.0.4, and it also worked.

What browser are you using?


I'm also unable to open it (or any attachments from BT apparently, as i just posted on another thread)
I am getting a msg that I dont have permission to use this feature and that I must be logged in (I am) and a member or senior member (I am).

I'm using Firefox 2.0.0.9 (for Mac), but given the error message I'm receiving it seems unlikely to be a browser issue.

#4 Helene

Helene

    Administrator

  • Administrators
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 10,995 posts

Posted 17 November 2007 - 03:59 PM

That is definitely a system message -- thank you for noting this, aurora.

Would you please try again? I did some tweaking in the configuration.

#5 aurora

aurora

    Silver Circle

  • Senior Member
  • PipPipPipPipPip
  • 666 posts

Posted 17 November 2007 - 04:02 PM

That is definitely a system message -- thank you for noting this, aurora.

Would you please try again? I did some tweaking in the configuration.


works now! thanks so much. i've been enjoying the photos :D

#6 Helene

Helene

    Administrator

  • Administrators
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 10,995 posts

Posted 17 November 2007 - 04:08 PM

I'm glad it worked!

I'm going to move the posts about the photo issues to "About This Site" in a few hours. That way, if anyone else has issues at any time, we can address them.


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users


Help support Ballet Alert! and Ballet Talk for Dancers year round by using this search box for your amazon.com purchases (adblockers may block display):