Helene

System Upgrade

33 posts in this topic

That sounds almost like the "Lo-Fi" version! Have you scrolled all the way down to the bottom of the page to find out if the "Lo-Fi" is engaged?

Share this post


Link to post

I have the same issue, but thought it was one of the "upgrades". How do we exit lo-fi and enter the wonderful world of high speed?

Share this post


Link to post

To tell you the truth, I've never had Lo-Fi select itself, but I suppose anything is possible with a computer! Scroll all the way to the bottom of the page and click on "Lo-Fi Version". See what that does.

Share this post


Link to post

Is anyone else finding a sudden, unexplained change in their display?

Share this post


Link to post

Try going to the "Options" box - it's on the right hand side at the top of the thread and clicking on "standard view" - once or twice I've visited BT via a Google search for an older discussion and the search engine found it in "outline view" and my browser (Firefox) toggled over and kept the option.

Share this post


Link to post

That did it... thanks to everyone for the help.

Share this post


Link to post
Try going to the "Options" box - it's on the right hand side at the top of the thread and clicking on "standard view" - once or twice I've visited BT via a Google search for an older discussion and the search engine found it in "outline view" and my browser (Firefox) toggled over and kept the option.

Thank you so much. Switching to standard view did it for me. The other format was driving me crazy, but I can see how it would be a useful choice in some instances.

Share this post


Link to post